Boka tvättstuga/gästlägenhet/föreningslokal


Du har ingen behörighet för denna undersida. Kontrollera att du har aktiverat ditt konto ordentligt med din aktiveringskod!

 

 

Tvättstugan finner du på Lumagatan 17-19. Du kan endast boka en tid åt gången och bokningstiden är tre timmar.  Du ansvarar för att utrymmet är snyggt och städat när du lämnar det. Glöm inte ta bort ludd ur torktumlaren, torka av tvättmaskinerna och andra ytor. Här finner du våra regler för allas trivsel. Tvättstugan regler
 
Gästgslägenheten finner du på Hammarby Kaj 48. I föreningen finns en gästlägenhet med möjlighet till fyra sovplatser. Det finns möjlighet att hyra tillhörande p-plats i föreningens garage.

Föreningslokalen finner du på Hammarby Kaj 50B

Föreningen har en samlingslokal med konferensbord med 12 sittplatser och en smart TV. Lokalen kan också användas som övernattningslägenhet med möjlighet till tre sovplatser. Det finns möjlighet att hyra tillhörande p-plats i föreningens garage.

Respektive lokal går att hyra till en kostnad av 350 kr/dygn, tillhörande garageplats 50 kr/dygn. OBS! Det är du som medlem som betalar in till föreningen, inte din gäst. Ni får göra upp om detta i efterhand.

Lägenheten och lokalen kan bokas 6 månader i förväg och max fyra dygn i följd. Om det finns ett behov av att boka lägenheten eller lokalen en längre tid, kontakta styrelsen.

Vid avbokning efter betalning utgår en administrativ avgift på 350 kr. 

Regler:

  • Lägenheten/lokalen är tillgängliga från kl. 13:00 ankomstdagen till 12:00 avresedagen.
  • Betalning på 350 kr/dygn för lägenhet/lokal och 50kr/dygn för garageplats sker i första hand på swish till nummer 1236554786 och i andra hand till Bankgiro 513-0521 i förväg. OBS! Det är du som medlem som betalar in till föreningen, inte din gäst. Ni får göra upp om detta i efterhand. 
  • Om betalningen inte har skett inom sju dygn raderas bokningen. OBS! Du måste själv göra avbokningen.
  • VIKTIGT Skriv vilka datum som det gäller och ditt namn på inbetalningen.

Medlemmen ansvarar för städning och skötsel av lägenheten med ersättningsskyldighet för eventuella skador.

När bokning skett kommer en bekräftelse via mail som innehåller ytterligare information.