Gästlägenhet och föreningslokal

Föreningen har tillgång till en gästlägenhet och föreningslokal för gäster till medlemmar i föreningen. Båda lokalerna har fullt utrustat pentry. OBS! Det är du som medlem som betalar in till föreningen, inte din gäst. Ni får göra upp om detta i efterhand.
 
Gästlägenhet
 
I föreningen finns en gästlägenhet med möjlighet till fyra sovplatser. Det finns möjlighet att hyra tillhörande p-plats i föreningens garage. Lägenheten är belägen på Hammarby kaj 48.  
 
Föreningslokal
OBS OBS! Max åtta deltagare vid uthyrning av gemensamhetslokaler. Den tillfälliga Covid-19 lagen trädde i kraft den 10 januari 2021, i samband med den tillsatte regeringen även en ny begränsningsförordning för att förhindra smitta.
 
Föreningen har en samlingslokal med konferensbord med 12 sittplatser och en smart TV. Lokalen kan också användas som övernattningslägenhet med möjlighet till tre sovplatser. Det finns möjlighet att hyra tillhörande p-plats i föreningens garage. Lokalen är belägen i markplanet på Hammarby kaj 50 Respektive lokal går att hyra till en kostnad av 350 kr/dygn, tillhörande garageplats 50 kr/dygn. OBS! Det är du som medlem som betalar in till föreningen, inte din gäst. Ni får göra upp om detta i efterhand.
 
Lägenheten och lokalen kan bokas 6 månader i förväg och max fyra dygn i följd. Om det finns ett behov av att boka lägenheten eller lokalen en längre tid, kontakta styrelsen. Vid avbokning efter betalning utgår en administrativ avgift på 350 kr. Boka genom att gå in på ”boka tvättstuga/gästlägenhet” från startsidan eller via denna länk boka gästlägenhet.
Regler:

  • Lägenheten/lokalen är tillgängliga från kl. 13:00 ankomstdagen till 12:00 avresedagen.
  • Betalning på 350 kr/dygn för lokalen och 50kr/dygn för garageplats sker i första hand på swish till nummer 1236554786 och i andra hand till Bankgiro 513-0521 i förväg. OBS! Det är du som medlem som betalar in till föreningen, inte din gäst. Ni får göra upp om detta i efterhand. Om betalningen inte har skett inom sju dygn gäller inte bokningen längre. OBS! Du måste själv göra avbokningen.
  • VIKTIGT Skriv vilka datum som det gäller och ditt namn på inbetalningen.

Medlemmen ansvarar för städning och skötsel av lägenheten med ersättningsskyldighet för eventuella skador.

När du bokat får du en bekräftelse via mail med ytterligare information om vilka regler som gäller.